Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen suolahuoneeseen!

 

Saltariassa on suolahuone, johon mahtuu max. 9 henkeä kerrallaan. Lattian peitteenä on noin 1000 kg vuorisuolaa ja kone kierrättää huoneeseen mikrohienoa pharmasuolaa. Suolahuoneeseen voit ottaa hoitavat suolakäsineet: Käsiin hierotaan emäksisestä suolasta ja inkivääriöljystä muodostuva "tahna", käsiin laitetaan kostutetut puuvillakäsineet.

 Kotiisi voit ostaa myös muita suolatuotteita esim. Emäksistä kylpysuolaa, jolla peset kasvot ja koko vartalon myös suihkussa. Iso plo 600g 30€, pieni kokeiluplo 80g 10€

Suolahuonetta suositellaan muun muassa:

  •  Allergioihin
  •  Atooppiseen ihoon
  •  Hengitystieongelmiin
  •  Verenkierron elvyttämiseen
  •  Korvaongelmiin
  •  Äänityöntekijöille
  •  Yleiseen kauneudenhoitoon 
  • Suolahuoneeseen tullessasi huomioitavaa: Suolahuonehoidon kesto 40min. Normaali vaatetus käy, atoopikot ja muut halutessaan voivat vaihtaa kevyempään asiakastiloissamme, lukolliset kaapit tavaroille. Suosittelemme paljain jaloin, lattia on vuorisuolan peitossa. 

Suolahoidon historiaa

Suolahoito on jo vuosisatoja vanha luonnonmukainen hoitomuoto. Keskiajalla munkit hoitivat sairaita suolaluolissa, joissa he hienonsivat suolakiveä ja potilaat hengittivät suolapölyä sisältävää ilmaa.
Myöhemmässä vaiheessa huomattiin, että suolakaivoksissa työskennelleet ihmiset olivat hengityselimistöltään terveitä eikä heillä esiintynyt keuhkosairauksia.
Itä-Euroopan maissa suolahoitoa on käytetty jo useiden vuosikymmenten ajan. Luonnon muovaavat suolaluolat on hyödynnetty hoitotiloina ja samalla tavalla toimivia hoitohuoneita on alettu rakentamaan kylpylöihin ja muihin rakennuksiin, jopa koteihin.

Suolahuone, sen toiminta ja vaikutukset

Suolahuoneessa on 1000 kg vuorisuolaa. Hoidon aikana ilmatilaan puhalletaan erittäin hienojakoisia suolakiteitä ja prosessin aikana negatiivisesti varautuneet suolaionit hakeutuvat tehokkaasti hengityselimistön limakalvoille. Suola sitoo kosteutta limakalvoille ja samalla se toimii antiseptisesti, vaikeuttaen haitallisten mikro-organismien toimintaa.

Kenelle suolahuonehoito sopii

Suolahoito tuo helpotusta sekä hengityselinten että ihon sairauksiin. Sitä suositellaan henkilöille, joilla on astma, krooninen keuhkoputkentulehdus, poskiontelotulehdus tai pitkittynyt nuha. Ihosairauksista tavallisimmat hoidettavat ovat akne, atooppinen ihottuma ja psoriasis. Suolahuoneessa voi myös huoltaa ennalta ehkäisevästi hengitysteitä ja ihoa. Suolahoidot sopivat sekä aikuisille että lapsille. Vakavien sairauksien yhteydessä hoidosta on aina neuvoteltava hoitavan lääkärin kanssa.

Tule yksin tai ryhmän kanssa tutustumaan. Voit varata suolahuoneen esimerkiksi työpaikan virkistyspäiväksi. 

 

Yrityksille ja ryhmille

Räätälöimme yrityksesi henkilökunnalle virkistystä ja hoitoa

​Suolahoidoilla on mahdollisuus vähentää sairauspoissaoloja työpaikoilla, joissa esimerkiksi koneellinen ilmastointi aiheuttaa hengitystieongelmia. Positiivisia tuloksia on saatu myös erilaisten iho-oireiden hoidossa.

Meiltä voit varata koko suolahuoneen yrityksesi käyttöön esimerkiksi TYKY-päiväksi. Järjestämme mielellämme ohjelmaa tai voit halutessasi järjestää ohjelman itse. Suolahuone sopii vaikka erilaisen kokouksen pitämiseen.

Suolahuoneesta nauttiessanne voitte ottaa hoitavat suolakäsineet hoitamaan käsiä 8€/ henkilö (Suolahuone + hoitavat suolakäsineet yhteensä 20€).

Kysy meiltä tarjous juuri sinun yrityksellesi!

Soita 050 442 0729 tai lähetä sähköpostia palvelu@nummen-hyvinvointikeskus.com

Suolahuone

Parturi-Kampaamo

----------------------------

Akupunktio

Fysioterapia

----------------------------

Jalkahoitola

 

Yhteystiedot

Vanha Hämeentie 28,
20540 Turku
050 442 0729 palvelu@nummen-hyvinvointikeskus.com